Contacteer ons

Contact Persoon : Kevin Yin

WhatsApp : +8613812837333

Free call

Met u gengchang, ondeugdburgemeester van Changshu-het speciale staal van Longteng van het overheidsbezoek

August 14, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Met u gengchang, ondeugdburgemeester van Changshu-het speciale staal van Longteng van het overheidsbezoek

Op de ochtend van 2 Juli, met u gengchang, ondeugdburgemeester van de overheid van de Gemeentelijke Mensen van Changshu, Kong Jianshou, adjunct-directeur van de high-tech Streek van Changshu, en Liu Xinggang, kwam de ondeugdburgemeester van Meili-de overheid van Stadsmensen aan het speciale staal van Longteng voor onderzoek, die zich op de innovatieverbetering en het werk van het Onderzoekinstituut concentreren. Zhao Aimin, professor en doctorale supervisor van de Universiteit van Peking van wetenschap en technologie, Zhang Yinsheng, afgevaardigde algemene manager van het speciale staal van Longteng, en Zhu Yongkun, de instructeur van de Partijbouw, woonde de vergadering bij.

laatste bedrijfsnieuws over Met u gengchang, ondeugdburgemeester van Changshu-het speciale staal van Longteng van het overheidsbezoek  0

Bij het symposium, meldden de vertegenwoordigers van het speciale staal van Longteng eerst de innovatieve ideeën van de voorzitter van het speciale staal Ji van Longteng en de richtingideeën van de bouw van het innovatieonderzoekscentrum.

laatste bedrijfsnieuws over Met u gengchang, ondeugdburgemeester van Changshu-het speciale staal van Longteng van het overheidsbezoek  1

De drie leiders onderzochten de ontwikkeling van het de innovatiewerk van het bedrijf en de voorbereiding voor de totstandbrenging van het Onderzoekinstituut, en brachten vele constructieve adviezen naar voren. De uitwisselingsatmosfeer was warm, wat verder de innovatieve ideeën van Longteng uitbreidde.
Directeur Kong Jianshou stelde voor dat het speciale staal van Longteng het bouwproces van digitale en intelligente chemische installatie met de bouw van onafhankelijke innovatiecapaciteit als centrum en innovatie van systeem en mechanisme als waarborg zou moeten bevorderen; Ten tweede, zouden wij meer aandacht aan de teruggetrokken deskundigen in de maatschappij moeten besteden, die de middelen van het Onderzoekinstituut in de toekomst kan worden.
Burgemeester Liu Xinggang stelde voor dat wij de combinatie zouden moeten aanhangen van huidige en op lange termijn planning, de bouw van het talententeam van de ondernemings wetenschappelijk en technologisch innovatie versterken, aandacht besteden aan ontwikkeling planning, wetenschappelijk en technologisch innovatiesysteem en snel reactiemechanisme op te zetten, en de duurzame ontwikkeling van ondernemingen te bevorderen.
Tot slot leverde de Burgemeester met u gengchang een belangrijke toespraak:
1. Momenteel, ziet de ontwikkeling van ondernemingen diverse druk onder ogen. Eerst en vooral, zouden wij de algemene tendens van ontwikkeling zien, planning volgens onze eigen daadwerkelijke situatie moeten versterken en de tendens volgen.
2. De ondernemingsinnovatie zou aandacht aan terugkeer moeten besteden, meer aandacht aan de vitaliteit van het project besteden, algemene planning en lay-out op lange termijn maken.
3. De overheid zal leiden en zal helpen om actief innovatie verlegen te maken.
4. Het innovatiewerk en het verrichtingsmechanisme van het onderzoekinstituut zijn zeer belangrijk. Wij zouden de voorzitter van het Onderzoekinstituut uitrusten, ons beste moeten proberen om talenten aan te trekken, en tot het innovatiewerk een sterke steun voor de ontwikkeling van ondernemingen maken.
Op de vergadering, bereikten de twee partijen een consensus inzake de verdere ontwikkeling van wetenschappelijke en technologische innovatie in de volgende stap en stelden voor om een genormaliseerd activiteitenmechanisme te vormen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

yinjq@lttg.cn
+8613812837333